fbpx

Ako výhodne motivovať zamestnancov

1. mája 2018
DOXX - Stravné lístky
2 774

Slovensku sa v ekonomickej oblasti darí a nezamestnanosť klesá. Prirodzene tak vzniká väčšia potreba správne sa rozhodnúť, ako motivovať zamestnancov a podporiť ich pracovnú lojalitu.

Benefitné darčekové poukážky sú vhodným nástrojom, keďže odmeňujú osobnejšie ako odmena, ktorá splynie na bankovom účte so mzdou. Vďaka poukážkam tak vzniká silný moment, kedy zamestnanec dostáva pochvalu formou viditeľnej finančnej motivácie. Okrem toho, darčekové poukážky prinášajú zážitky. Wellness, turistická výstroj, dovolenka, či dobrá kniha alebo kozmetika. S darčekovými poukážkami si vždy doprajeme viac ako z vlastnej peňaženky, toto „míňanie nás nebolí“.

Využite možnosť prispieť už dnes na regeneráciu a oddych svojich zamestnancov.

Od 1. 5. 2018 do 30. 06. 2018 poskytujeme možnosť uzatvoriť zmluvu na objednávku benefitných darčekových poukážok DOXX Plus s nulovým poplatkom. Na nákup je výhodné použiť aj firemný sociálny fond, jeho čerpnie tak bude cielené a adresné.

Spoločnosť DOXX – Stravné lístky zabezpečuje slovenské odmeňovanie, ktoré je výhodné a vďaka širokej sieti akceptačných miest po celom Slovensku si môžu motivovaní zamestnanci užiť krásy prírody práve u nás doma.

Ako vyhodne motivovat zamestnancov 300x268 - Ako výhodne motivovať zamestnancov

 

 

00421415005278
Objednávanie a infoservis
Call Now Button