fbpx

Móda zasiahla, máme tu stravovacie karty :)

10. júna 2017
DOXX - Stravné lístky
3 099

Skvelý obed, priateľky, štýlové šaty. Prečo by nám mali dojem pokaziť stravné lístky? Nenecháme to len tak, veď štýl majú aj stravné lístky. V novej podobe stravovacích kariet môžeme platiť za obedy elegantnejšie. A nielen to…

Prečo sú stravovacie karty zaujímavé

Väčšina z nás bežne používa v obchodoch platobnú kartu, platíme jednoducho priložením k POS terminálu. A táto jednoduchosť si našla miesto aj pri stravných lístkoch. Neradi hľadáme mince v peňaženke na doplatky v reštauráciách. Keď však máme stravovaciu kartu, je to iné. Stravovacia karta slúži ako moderná náhrada štandardných papierových stravných lístkov. Je to komfortná karta s bezkontaktnou technológiou a vysokými bezpečnostnými parametrami. A na nej máme „nabité“ elektronické stravné lístky. Hurá, stačí priložiť k POS terminálu a za obed je zaplatené…

Ako fungujú

Personalizovanou stravovacou kartou zaplatíme za jedlo v reštauráciách alebo v potravinách. Minimálna suma platby je 3,38 €, v zmysle zákonom stanovenej hodnoty pre stravné lístky. Kvôli bezpečnosti je potrebné platby nad 20 € potvrdiť PIN kódom. Informáciu o zostatku na stravovacej karte nájdeme po zrealizovanej platbe na každom bločku z POS terminálu alebo si ho jednoducho zistíme na webe, v aplikácii alebo v e-maile.

Výhody pre firmy

Najväčšou výhodou modernizácie stravných lístkov pre firmy je zjednodušenie a zníženie prácnosti. Elektronické lístky sa dobíjajú online, a to priamo na stravovaciu kartu. Netreba ich ani uskladňovať, ani počítať a prácne rozdávať zamestnancom proti podpisu. Každá len trochu väčšia firma to ocení. Veď to poznáte, v čase výplat sú nárazové dni, keď mzdové oddelenia idú naplné obrátky.

Bezpečnosť

Každá mzdárka či personalistka, ktorá si vyskúšala módnu novinku v podobe stravovacej karty, zdôrazňuje, že by sa už k papierovým stravným lístkom nevrátila. Hlavný dôvod je bezpečnosť. Skladovať a strážiť stravné lístky, ktoré sú ceninou, si vyžaduje obozretnosť. A ešte to počítanie kusov. Elektronické stravné lístky sa „počítajú“ samy. Preto sú naozaj skvelé.

Extra štýl

Úplne horúcou novinkou je Stravovacia karta v mobile. Ponúka ju zatiaľ jediná spoločnosť, DOXX – Stravné lístky. Kto vyskúšal, nechce iné. Pretože stačí ísť na obed s mobilom. Zaplatiť za obed môžeme jeho priložením k POS terminálu. Je to extra jednoduché. Ak máte telefón s operačným systémom Android a technológiou NFC, stačí si len stiahnuť aplikáciu z Google Play a užívať si Stravovaciu kartu v mobile.

DOXX stravovacia karta v mobile 300x200 - Móda zasiahla, máme tu stravovacie karty :)

PS: Dámy, tešiť nás môže aj fakt, že vďaka využívaniu stravovacích kariet môžeme zachrániť desiatky stromov mesačne.

00421415005278
Objednávanie a infoservis
Call Now Button