fbpx

Blog

Nová výhoda pre reštaurácie

Reštaurácie, ktoré prinášajú našim hladným žalúdkom a chuťovým pohárikom radosť, majú kopu starostí každý deň. Zabezpečiť všetky suroviny, dobre navariť a čakať, či prídu hostia v dostatočnom množstve. Pár dobrých tipov na zvýšenie tržieb dopĺňa aj naša výhoda pre reštaurácie – prijímanie Stravovacích kariet DOXX.

Ako výhodne motivovať zamestnancov

Slovensku sa v ekonomickej oblasti darí a nezamestnanosť klesá. Prirodzene tak vzniká väčšia potreba správne sa rozhodnúť, ako motivovať zamestnancov a podporiť ich pracovnú lojalitu.

Živnostníci môžu s gastrolístkami ušetriť ešte viac

Keďže ceny v reštauráciách rástli, v zmysle fungujúceho mechanizmu sa automaticky zdvihne výška stravného. Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR navrhuje, aby sa stravné zvýšilo zo 4,50 € na 4,80 €, a to od 1. 6. 2018.

Živnostníci a SZČO – ako sa stravovať, návod na zjednodušenie administratívy

Jeden z pilierov nášho života a zdravia ja strava. To, ako sa stravujeme, čiže kedy a čím, ovplyvňuje prirodzene našu výkonnosť. Pri živnostníkoch a SZČO sa často stretávame s tým, že podporu stravovania vo forme stravných lístkov nevyužívajú. Pozrime sa teda, ako to funguje pri gastrolístkoch pre samostatne zárobkovo činné osoby.

Odmeňme sa s najjednoduchšou objednávkou stravných lístkov pre SZČO

Jedlo – chutné, šťavnaté a krásne voňavé. Milujeme ho každý deň a tešíme sa naň. Prečo aj nie. Ideme na obed a často nie sami. V podstate je obed spoločenská miniudalosť. Tiež môže chrániť zdravie, samozrejme podľa toho, čo na obed zjeme. Je to ten skvelý moment cez deň, keď sa nám podarí trochu spomaliť a doplniť živiny. Mňam! » Čítaj viac

Zmeny stravovania zamestnancov inak

Pri prijímaní rozhodnutí si ako manažéri myslíme, že bude lepšie. Niekedy však skomplikujeme pracovný život svojim zamestnancom aj naoko banálnou zmenou. V jednej strednej firme urobili zmenu stravovania zamestnancov. Došlo k „zjednodušeniu“, keď stravné poukážky zmenili na dovoz stravy.

Moderné online riešenia smerujú aj do stravných lístkov

Prinášame na slovenský trh šikovné riešenia na zabezpečenia povinného zamestnaneckého stravovania. Veríme, že aj v oblasti stravných lístkov vieme uplatniť inovatívny prístup, moderné trendy a online technológie, ktoré zjednodušujú firmám prácu, šetria čas aj naše lesy.

Móda zasiahla, máme tu stravovacie karty :)

Skvelý obed, priateľky, štýlové šaty. Prečo by nám mali dojem pokaziť stravné lístky? Nenecháme to len tak, veď štýl majú aj stravné lístky. V novej podobe stravovacích kariet môžeme platiť za obedy elegantnejšie. A nielen to…

Elektronizácia inovuje stravné lístky

Láska ide cez žalúdok, hovorí sa. Jedlo riešime každý deň, vychutnávame ho, dáva základ nášmu zdraviu. Stravovanie pomáhajú zabezpečovať aj rôzne formy gastrolístkov. Najnovšie ide o elektronické stravné lístky. Nezmoknú a netreba ich počítať – nachádzajú sa na stravovacej karte.

00421415005278
Objednávanie a infoservis
Call Now Button