fbpx

Živnostníci a SZČO – ako sa stravovať, návod na zjednodušenie administratívy

28. februára 2018
DOXX - Stravné lístky
3 719

Jeden z pilierov nášho života a zdravia ja strava. To, ako sa stravujeme, čiže kedy a čím, ovplyvňuje prirodzene našu výkonnosť. Pri živnostníkoch a SZČO sa často stretávame s tým, že podporu stravovania vo forme stravných lístkov nevyužívajú. Pozrime sa teda, ako to funguje pri gastrolístkoch pre samostatne zárobkovo činné osoby.

Výhody stravných lístkov pre živnostníkov a SZČO
Stravenky si živnostníci môžu nakúpiť na celý rok na 1 doklad, ušetria tak veľa papierovačiek s účtenkami za obedy. Doklad za kúpu straveniek zaúčtujú len 1 krát. Nárok na stravu majú živnostníci a SZČO za každý jeden odpracovaný deň, aj za odpracovaný víkend, a to vo výške 4,50 € (podľa aktuálne platnej legislatívy).

Ako si objednať gastrolístky?
Objednávka stravných lístkov prebieha 3 základnými spôsobmi, podľa želania klienta. Prvý spôsob je cez online Zákaznícku zónu na www.fpoho.sk. Klient vyplní svoje základné údaje a za pár sekúnd objedná stravné lístky v požadovanej nominálnej hodnote a zvolenom počte. Predfaktúra mu príde obratom emailovú adresu a je možné ju uhradiť ihneď online a bezplatne. Táto online objednávka je možná s registráciou alebo aj bez registrácie. Druhý spôsob je emailom, kedy stačí na emailovú adresu infoservis@doxx.sk poslať vyplnené tlačivo Objednávka pre SZČO. A nakoniec, telefonická možnosť cez bezplatnú linku Infoservisu 0800 166 556.

TIP: Až do marca je každý živnostník pri objednávke online cez Zákaznícku zónu automaticky zaradený do súťaže o vecné ceny.

Pomôcky
V prípade, že si chcete pozrieť náš jednoduchý online nástroj Zákaznícka zóna alebo ako prebieha registrácia či objednanie, pozrite si video návody na našom YouTube kanále.

 

DOXX stravne listky szco vyhry slider - Živnostníci a SZČO – ako sa stravovať, návod na zjednodušenie administratívy

00421415005278
Objednávanie a infoservis
Call Now Button